lauantai 18. helmikuuta 2012

YJK/JHT voitti Kauniaisissa

YJK/JHT jatkaa vahvoja esityksiään C-junioreiden ykkösdivisionassa. Perjantaina kaatui GrIFK Kauniaisissa numeroin 3-7 (1-3,0-2,2-2). Kotijoukkue GrIFK meni ylivoimalla johtoon ensimmäisen erän puolivälissä, mutta erän lopun maaliverkkoja heiluttelivat YJK/JHT:n pelaajat. Jonne Tammela tasoitti pelin Tuomas Vartiaisen ja Kasperi Tähtelän saadessa syöttöpisteet. Jussi Letola vei YJK/JHT:n johtoon ylivoimamaalilla, johon syttäjiksi merkittiin Jere Manninen ja Nuutti Yliniitty. Ehti kulua vain 13 sekuntia edellisestä maalista, kun GrIK:n maaliverkot soivat jälleen. Asialla olivat maalintekijänä Riku Korhonen ja syöttäjinä Jonne Tammela ja Kasperi Tähtelä.

Toisessa erässä YJK/JHT lisäsi johtoaan kahdella maalilla. Ensin Jere Manninen pisti kiekon verkon perille ajassa 34.31 , syöttöpisteet kirjattiin Jussi Letolalle ja Konsta Häköselle ja toisen maalin laukoi Tuomas Vartiainen.

Kolmannessa erässä Jussi Letola teki maalin ylivoimalla ja tilanne oli jo 1-6. GrIFK teki alivoimalla kavennusmaalin, koska YJK/JHT:n peliote herpaantui hetkeksi voiton jo käytännössä varmistuttua. Kotijoukkue sai balasmia haavoihinsa, kun ylivoimalla Daniel Alexandroff kavensi numeroiksi 3-6. YJK/JHT kapteeni Jonne Tammela kruunasi illan ottelun viimeisellä maalilla, johon syötön antoi Jussi Letola. YJK/JHT on jälleen askeleen lähempänä tavoitettaan eli sarjan voittoa.