keskiviikko 10. lokakuuta 2012

JHT:lle kotitappio

Kallemarkus Manninen ( kuva Hannu Tilus)

JHT Kalajoki kohtasi kotonaan Raahe-Kiekon ja kärsi 0-3 (0-1, 0-1, 0-1) tappion. JHT:llä oli sairastuvalla Henri Mustonen, Tomi Gronoff, Kai Yli-Untinen ja armeijan leivissä olivat Jarno Palola ja Juha Lehtomäki. Heitä korvasivat lainapelaajat Janne Maliniemi, Joona Ala-Häivälä, Ville Mononen ja Tapani Nikkilä. Akira Tagawa oli saanut pelilupansa kuntoon. Nämä muutokset merkitsivät sitä, että kotijoukkueen kaikki ketjut menivät uusiksi ja peli oli myös sen näköistä. Akira Tagawa pelasi ykköskentän oikeana laitahyökkääjänä ja palkittiin kotijoukkueen parhaana pelaajana. Ykköskentän hyökkäääjinä olivat Lauri Laakko, Sami Markkanen ja Akira Tagawa. JHT:ltä puuttuivat joukkueestaan varsinaiset maalintekijät ja siksi tulosta ei saatu aikaan.

Raahe-Kiekko sai ottelussa unelma-alun, sillä se pääsi pelaamaan ylivoimaa viidellä kolmea vastaan, jolloin Mikko Ahola pisti kiekon ohi JHT:n maalivahti Mika Kokkon. Toinen erä oli tasaisempi, mutta kotijoukkueen peli ei ollut kaunista eikä suunnitelmallista, koska kaikki ketjut oli laitettu uusiksi. Raahe-Kiekko pääsi onnekkaasti lisäämään johtonsa 0-2:een.

Kolmas erä oli kaikkein tasaisin, mutta Raahe-Kiekko teki maalin, vaikka kotijoukkue painostikin rajusti erän loppupuolen. Lyhyesti sanottuna JHT:n kannalta tämä oli ”paska peli” kuten valmentaja Risto Liikka asian ilmaisi.

00:00 MV KOKKO Mika JHT aloittaa
00:00 MV LOHTANDER Tuomas RaaheK aloittaa
04:20 2min SAUVOLA Markus JHT Korkea maila
07:05 2min SEILONEN Teemu JHT Estäminen
08:17 0 - 1 YV VoM AHOLA Mikko (FALIN Juha, SARKKILA Aki) RaaheK
30:21 2min LEINONEN Matti RaaheK Kiinnipitäminen
31:07 2min OJALA Iiro JHT Väkivaltaisuus
31:07 2min POHJALAINEN Antti RaaheK Väkivaltaisuus