sunnuntai 28. lokakuuta 2012

JHT:n tappioputki jatkui

Nähdäänkö tänään Kalajoella Markkasen maalishow? Tänään Kalajoella Haukiputaan Ahmat.

JHT jatkoi Raahessa tappioputkeaan häviämällä tärkeän ottelun R-Kiekolle numeroin 6-3 (1-1,1-1,1-4). Maalivahtien torjunnat pelissä olivat JHT Jari Mäyrä 37 torjuntaa ja R-Kiekon Tuomas Lohtander 44 torjuntaa. JHT oli siis painostavana osapuolena, mutta maalinteossa onnistui paremmin R-Kiekko. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue R-Kiekko aloitti maalinteon Joni Suomisen maalilla. JHT tasoitti kuitenkin välittömästi, kun Sami Markkanen laukoi Henri Mustosen ja Timo Seikkulan esityöstä kiekon maaliin. Henri Mustonen palasi nyt loukkaantumisen jälkeen kehiin ja teki tuloksellisen paluun.

Toisessa erässä JHT siirtyi johtoon Lauri Laakon maalilla, johon syötön antoi Janne Kelahaara. Ylivoimalla R-Kiekko tasoitti pelin. Kolmannen erän alussa Henri Mustonen siirsi JHT uudelleen johtoon. Syöttöpisteet Sami Markkaselle ja Timo Seikkulalle. R-Kiekko tasoitti pelin Ville Kuorilehdon maalilla. R-Kiekko halusi enemmän voittoa ja Aki Sarkkila siirsi R-Kiekon 4-3 johtoon. Juho Muikkula kaunisteli numeroiksi jo 5-3. JHT käytti aikalisän ja otti maalivandin pois maalinsuulta. Kuudella viittä vastaan ilman maalivahtia pelaaminen kostautui ja R-Kiekon Jaakko Svensk iski loppunumeroiksi 6-3. JHT:lle tämä ottelu oli voitettavissa, mutta voitontahto puuttui. Tänään JHT:llä on vastassa Haukiputaan Ahmat Kalajoella ja nyt valmentaja Risto Liikan on puhallettava henkeä joukkueeseen jotta JHT palaa takaisin voittojen tielle.