maanantai 26. marraskuuta 2012

HU-Kalajoelle ensimmäinen kotitappio

HU Kalajoki kohtasi sarjaan johtavan Vaasan Kiiston ja hävisi puhtaasti mutta niukasti 3-0 (18-25, 23-25, 24-26). Vaasan Kiisto jatkaa sarjakärjessä tappioitta. Tämä tappio oli HU-Kalajoelle kauden ensimmäinen kotitappio. HU-Kalajoki paransi peliään ottelua loppua kohden ja johti kolmannessa erässä ottelun pitkan aikaa. Tilanteesta 20-20 Vaasan Kiisto karkasi Kirill Borichevin iskuilla johtoon 21-23. HU-Kalajoki tasoitti erän 23-23:een Henri Hölsönmäen iskuilla. Hölsönmäki kuitenkin epäonnistui syötöissään. Rildo Alves Dias tasoitti tilanteeksi 24-24. Vaasan Kiisto voitti erän ja ottelun kahdella peräkkäisellä onnistuneella torjunnalla. HU-Kalajoen parhaana palkittiin passari Italo do Nascimento. Kiistolla parasta olivat pahat syötö ja hyvä vastaanotto. Juuri ne asiat ovat niitä joita HU-Kalajoen on parannettava. Ensi viikonloppuna HU-Kalajoella on vieraspelit PuWo ja SurVoa vastaan.