maanantai 5. marraskuuta 2012

Karkeat virheet kostautuivat

JHT kohtasi kotonaan sarjajohtaja RoKin ja kärsi 0-9 (0-2,0-4,0-3) tappion. Pelitapahtumiin nähden numerot antavat ottelusta väärän kuvan. JHT:n karkeat virheet auttoivat RoKia suurinumeroiseen voittoon. Ensimmäisen erän alussa RoKi sai otteluun lentävän lähdön, kun JHT:n kaksi tehomiestä Henri Mustonen ja Timo Seikkula ottivat samanaikaisesti jäähyn. Oli täysin selvää, että RoKi ei jätä tällaista tilaisuutta käyttämättä. Vesa Inkeröinen latasi kiekon onnekkaasti verkon uumeniin. Toinen kotijoukkueen karkea virhe sattui hyökkäykseen lähdössä, kun RoKin pelaaja karvasti JHT:n juniorilta kiekon pois ja latasi kiekin yläpesään. Erä oli maalinumeroita tasaisempi.

Toinen erän alussa RoKi teki oikein koulumaalin, kun Matias Timonen syöteltiin vapaaseen paikaan ja niin oli taululla numerot 0-3. Tämä maali katkaisi JHT:n selkärangan ja RoKi lisäsi vauhtia. JHT ei pystynyt vastaamaan, vaan RoKi latoi kaksi maalia lisää, joista ei voi syyttää maalivahti Mika Kokkoa. Kuitenkin tilaneessa 0-5, Mika Kokko luisteli vaihtoaitioon ja maalin suulle luisteli Juuso Grunström. RoKi kaunisteli vielä ennen erän loppua numeroiksi 0-6. Tässä vaiheessa kotijoukkue oli menettänyt otteensa peliin ja se näkyi turhina jäähyinä.

Kolmannessa erässä RoKi teki vielä kolme maalia. Kai Yli-Untisen loukkaantuminen näkyy joukkueen pelissä. Myös Ville-Petteri Tirri oli tänään katsomon puolella. JHT:n seuraava peli on keskiviikkona Raahessa.