torstai 31. lokakuuta 2013

JHT:n tappioputki on pitkä

Red Ducks - JHT

JHT kärsi Vaasassa 4-1 (1-0, 2-0, 1-1) tappion. Tämä oli jo kuudes peräkkäinen tappio. Edelliset tappiot ovat tulleet vain maalin erolla, mutta tappio oli suurempi. Ottelun alku oli JHT:lle todella karmea, sillä jo 10 sekunnin pelin jälkeen tilanne oli 1-0 Red Ducksille. Toisen erän alku oli yhtä surkea. Reilussa neljässä minuutissa Red Ducks teki kaksi maalia. Maalipaikkoja JHT:llä oli, mutta tulosta ei saatu aikaan. Maalinteko on JHT:n suuri ongelma. Hyvistäkään paikoista ei saada kiekkoa sisään.

Kolmannessa erässä JHT kavensi Joona Rönkön maalilla, josta syöttöpisteet kirjattiin Timo Seikkulalle ja Janne Maliniemelle. Ottelun lopussa tilanteessa 3-1 JHT yritti kavennusta kuudella viittä vastaan, mutta se kostautui omassa päässä, kun Red Ducksin Tapio Rantanen pisti kiekon tyhjiin. Peteris Pujats oli mukana jo tässä ottelussa, mutta Juha Lehtomäki loukkaantui ja on poissa seruaavasta ottelusta KeuPa HT:tä vastaan lauantaina, jolloin JHT:llä on näytön paikka.