sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kyyjärven Kyky voitti Särkät Volleyn

SärkätVolleyn valmentaja Shailen Ramdoo

Kyyjärven Kyvyn valmentaja Hannu Kalliojärven valmentaja joukkue aloitti sarjakautensa häviämällä NaPalle Rovaniemellä numeroin 3-1 ( 30-28, 30-32, 25-20, 25-17). Kyvyn joukkue on uudistunut viime kaudesta merkittävästi. Joukkueen passari on Virosta nimeltään Tauno Lipp.

Toinen virolaispelaaja on viime kaudella HU-Kalajoen joukkueessa pelannut Taavi Sadam. Uusi, entinen Kyvyn pelaaja on Niko-Matti Koskela, jolla on jo liigakokemustakin.

Lisäksi joukkueessa pelaavat Jaakko Aninko,

Markus Jokela, Anssi Viita, Janne Peltokangas, Atte Kyrölä, Panu Pitkänen, Niko Pitkänen ja Markus Laatikainen. Joukkueen parhaimmat pistemiehet olivat Rovaniemellä Taavi Sadam ja Jaakko Aninko.

Särkät Volley on kokonaan uusi seura, joka tuli jatkamaan HU-Kalajoen lentopallotoimintaa. Joukkue on luonnollisesti kokonaan uusi. Valmentaja on alansa huippu Shailen Ramdoo. Joukkueen kokoonpano on seuraava: Antti Kaattari,

Mikko Keskisipilä,

Ville Kaksonen,

Tero Roukala, Jaakko-Matti Joensuu, Iiro Lokasaari, Matti Somero, Ralf Ozolins (passari Latviasta), Kyle Gramit (USA) ja Gino Naarden ( Surinam). Särkät Volley aloitti kautensa Seinäjoella, jossa se kukisi Seinäjoen Kuutoset numeroin 1-3.Joukkueen parhaana palkittiin 24-vuotias 200 cm pitkä Gino Naarden, joka pelasi aikaisempina vuosina Hollannin liigaa.

Smashing Gino Naarden

Monille varmaan Surinam on tuntematon paikka. Wikipedia kertoo Surinamista seuraavaa:

Kyle Gramit on pelannut edellisen kauden Itävallassa ja sitä ennen Ruotsissa.
Kyle Gramit

Ensimmäinen kotiottelu Särkät Volleyllä on Kalajoen Merenojan salissa 13.10.2013 klo 17.30, jolloin kohdataan Puijo Volley juniorit. Muut joukkueet sarjassa ovat Puijo Volleyn, Kyyjärven Kyvyn, Napapiirin Pallo-Kettujen ja Seinäjoen Kuutosten lisäksi Vaasan Kiisto ja Kuortaneen Urheiluopiston joukkue.

Särkätvolley.net

Tänään lauantaina 5.10.2013 on vuorossa kolme ottelua
KyKy Betset – Särkät Volley 3-1 (18-25, 25-23,25-23,25-19)
Kuortane – NaPa 3-1 (25-14, 25-18, 18-25,25-21)
PuWo1 – Kuutoset 1-3 (21-25, 24-26, 25-22, 19-25)

Kyky on vaikeasti voitettava vastustaja kotonaan. Särkät Volleyn ensimmäinen tappio on tosiasia. Virolaiset vahvistukset ovat Kyyjärven Kyvylle kullanarvoisia. Myös Niko-Matti Koskelan panos on merkittävä. Konkari Keijo Lamminen oli onnistunut myös hyvin Kyvyn joukkueessa. Aninko ja Kyrölä saavat ottleusta myös puhtaat paperit. Särkät Volleyn joukkueen peli ei ole vielä hitsautunut yhteen riittävän hyvin, vaikka joukkue on nimekäs ja on ehdottomasti yksi sarjan voittajasuosikeista. Kolmas erä meni Kyvylle niukasti harmittavan verkkovirheen takia.

Sunnuntain 6.10.2013 on vuorossa
Kiisto – NaPa

Kuortane – KyKy Betset

Ei kommentteja: