keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Topi-keittiöt sponsorina lasten hiihdoissa


Kalajoen Junkkareiden tämän talven ensimmäiset lastenhiihdot järjestettiin tiistai-iltana 27.1.2009 Kalajoen hiihtomajalla. Olosuhteet olivat erinomaiset ja sponsorina näissä kisoissa toimi Topi-keittiöt. Kiitos Topi-Kalustaja Oy:lle hienoista palkinnoista ja kisojen sponsoroinnista.
katso
http://www.topi-keittiot.fi/etusivu

Kalajoen Junkkareiden puolelta päävastuullinen näissä kisoissa oli Mari Niemelä. Kisajärjestelyt sujuivat kiitettävästi. Olen toiminut kuuluttajana näissä lasten hiihtokilpailuissa jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan. Näiden kisojen järjestelyt kuuluttajan kannalta olivat yhdet koko urani parhaimmista. Kuuluttajalla oli kaikki tarvittavat tiedot ajoissa ja oikein kerrottavaksi eteenpäin. Ajanotossa päävastuun on kantanut Matti Gronoff. Olen tottunut luottamaan Matin virheettömään, nopeaan ja lähes korvaamattomaan toimintaan. Sanna Joensuu ja Tapio Penttilä kuuluvat tähän erinomaiseen teamiin.

Tällä kertaa hiihtäjiä oli yli 80. Näissä nuorissa Kalajoen Junkkareiden hiihtäjissä on nyt todella hyviä hiihtäjän alkuja. Tulokset näistä kisoista ja tiedot tulevista kisoista löytyy Kalajoen Junkkareiden sivuilta

Ei kommentteja: